Generelt

Våre kjøpsbetingelser er tilgjengelige på norsk og engelsk.

Bestilling

Din ordre er bindende når ordren er foretatt. Ønsker du å annullere ordren må du kontakte oss umiddelbart etter bestilling. Vi kan ikke garantere at avbestillinger blir gjort, ettersom vi pakker og sender bestillinger fortløpende. Hvis ordren blir sendt, kan du benytte deg av angreretten. Returfrakt må dekkes av kunde.

Du vil motta to e-poster fra systemet vårt. Den første er en bekreftelse på din bestilling som du mottar rett etter ordren er foretatt. Etter vi har behandlet og sendt din ordre vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Vi kontakter deg på telefon eller e-post i tilfelle noe avvik, for eksempel varer som er utsolgt eller betydelig forsinket inn på lager. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den, dersom varen du ønsker er utsolgt. Ved slike situasjoner vil du få melding om dette på e-post.

Priser

Den oppgitte prisen for varen er den totale prisen du skal betale. Denne prisen inkluderer merverdiavgift. Totalprisen inkludert frakt kan du se i kassen.

Fraktpriser for kunder i Norge:

For kjøp under 999 kr blir det lagt til et gebyr for frakt på 69 kr (inkl mva). Kjøp over 999 kr leveres fraktfritt.

Fraktpriser for kunder utenfor Norge:

Fraktpris er avhending av land vi skal sende din bestilling til. Pris for frakt kommer opp i kassen etter du har registrert din adresse. Vi sender til utlandet med UPS og Posten Norge.

Betaling

Hos oss kan du velge å betale med Visa og Mastercard også VIPPS og Klarna for norske kunder.